Keresés

Joskin,Ploeger,Vervaet,Permastore,Redrock,Hydro Trike,Uni Tryke,Oxbo,Byron,Pixall,diffúzor,vetőgép,szemenkénti vetés,betakarítás,csemegekukorica,zöldborsó,hígtrágya,Power,Lagúna,homogenizálás,tápanyagutánpótlás,zagy,biogáz

Üdvözöljük Honlapunkon!

A debreceni székhelyű Kft. 1994. május 16-án kezdte meg működését Balmazújvároson, bérelt telephelyen. Fő tevékenységünk a tüzelő és építőanyag kereskedelem volt, mely a kezdeti nehézségek után folyamatos fejlődést mutatott. Bízva a cég jövőjében az addig bérelt 2,2 hektáros területet 1996-ban a Kft. megvásárolta. Az elkövetkezendő években 15-20 fővel végeztük munkánkat.

1996-ban a piaci igények alapján beindítottuk a faipari üzemet. Fokozatos fejlesztése révén ma már elmondhatjuk, hogy minden egyedi igényt ki tudunk elégíteni, legyen az pl. fűrészáru, raklap vagy egyedi méretű fagerendák gyártása.

1998-ban tovább bővítettük profilunkat mezőgazdasági szolgáltatásokkal. Zöldborsó, csemege- és hibridkukorica illetve szárazbab betakarítást a Dunától keletre végzünk. A minőségi munka fokozódó igénye kapcsán gépeinket a partnereink érdekében kezdtük el lecserélni, így került cégünk által az országba az első Ploeger zöldborsó betakarító. 1999-től ezen gépek kereskedelmi értékesítésével is foglalkozunk. A Ploeger Machines Bv.-vel kötött szerződés értelmében a gyár által visszavásárolt, használt gépekre Magyarország területére érvényes kizárólagos forgalmazási joggal rendelkezünk. Ennek kapcsán elkezdtük az Oxbo, Byron illetve Pixall betakarítók forgalmazását is. Ezen partnereink a szükséges alkatrészek ellátását is biztosítják Vevőink és saját gépeink számára.

2001-ben a faipari tevékenységet asztalos üzemmel bővítettük, ahol az építkezéshez használatos kiegészítő asztalosipari termékeket állítjuk elő (hajópadló, lambéria, kerítéselem, gyalult tetőszerkezetek stb.).

2003-ban megalakítottuk az építőipari üzletágat. Jelenleg 12 fővel és kiépített alvállalkozói körrel dolgozunk, főként Balmazújvároson és vonzáskörzetében. Külső megrendelések alapján fő és alvállalkozóként lakó- és ipari épületek generál kivitelezésével és felújításával foglalkozunk.

Ugyanebben az évben kezdtük építeni telephelyünkön az 1500 m2-es műhelyt és géptároló színt, mely a mezőgazdasági gépek fedett tárolását és fedett, temperált helyen történő korszerűsítését, garanciális és azon túli javítását, felújítását teszi lehetővé. Az építkezést saját munkavállalóink által valósítottuk meg.

2004 óta a fő építőanyag beszállítónk, a GSV Kft. által a HufBau beszerzési társulás partnerei között tudhatjuk magunkat, mely garantálja Vevőink számára a folyamatos magas minőség mellett a mindenkori elérhető legkedvezőbb árakat. Elkezdtük a mixer beton kereskedelmét is, melyet pumpás mixerjeinkkel a kívánt helyre szállítunk.

2005-ben nyitottuk meg közforgalmú gázolaj kutunkat. Ezen lehetőség kapcsán kezdtük meg az OMV által szállított gázolaj és kenőanyagok értékesítését.

Az Európai Unióba való belépés során a jogharmonizációs egyezmények kötelezővé tették Magyarország számára is a hígtrágya tárolására vonatkozó környezetvédelmi előírások betartását. Ismerve a honi helyzetet és lehetőségeket, 2005. tavaszán bővítettük tevékenységi köreinket és megalakítottuk a hígtrágya hasznosítási üzletágat. Vevőink számára teljes, a jelenleg elérhető leggazdaságosabb hígtrágya hasznosítási technológiát kínáljuk az injektálástól a tárolótartályok tervezésén és kivitelezésén, komplett gépesítésen keresztül egészen biogáz üzemek generál kivitelezéséig. Ezen technológia kapcsán a külföldön már jól bevált, világszínvonalú Vervaet, Joskin, Permastore illetve Redrock termékeket ajánljuk a mezőgazdasági termelőknek. Természetesen ezen berendezésekhez is biztosítjuk a szükséges alkatrészeket és a gyári hátteret.

A Kft. által nyújtott szolgáltatások magasabb színvonalon történő kielégítése és az időközi fejlesztések szükségessé tették a dolgozói létszám növelését is. Jelenleg a munkavállalóink létszáma idénytől függően 40 - 80 fő között mozog, négy fő területen dolgozva:
  • 1,Tüzelő-, és építőanyag kereskedelem
  • 2,Építőipari tervezés és kivitelezés
  • 3,Mezőgazdasági szolgáltatás, alkatrész- és gépkereskedelem
  • 4,Hígtrágya hasznosítási és biogáz technológia

Későbbi terveink között a már meglévő tevékenységeinket szeretnénk országos szintre emelni, ennek érdekében alakítottuk ki területi képviselői hálózatunkat is. További céljaink között telephelyünk korszerűsítésével, bővítésével kapcsolatos építőipari munkák kivitelezése is megtalálható.

Fennállásunk óta minden szaktudásunkkal és tapasztalatukkal arra törekszünk, hogy Ön korszerű, környezetkímélő és gazdaságosan beszerezhető anyagokkal, gépekkel és technológiákkal lehessen felvértezve korunk kihívásaira. Reméljük, az Ön megelégedésére is messzemenőkig törekedve...

A továbbiakban is forduljon hozzánk bizalommal:

  Hodosi Lajos
  ügyvezető igazgató